Meld je aan voor de film cursus

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:algemeen

Beste leden van Tilduivenbond “Ons Belang”

Alleen voor leden van “Ons Belang”.

Inhoudsopgave

Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor de cursus ‘Film je immaterieel Erfgoed’! Heb je je nog niet opgegeven? Doe dit dan snel via: erfgoedzorg@immaterieelerfgoed.nl

We hebben gemerkt dat veel erfgoedgemeenschappen graag hun immaterieel erfgoed willen vastleggen op film. Daarom hebben we samen met Wendy van Wilgenburg een cursus samengesteld waarbij je in vier bijeenkomsten leert hoe je zelf op een eenvoudige manier jouw erfgoed kunt filmen. Tussen de bijeenkomsten door ontvang je steeds een ‘huiswerk’-opdracht. De cursus start op 9 november.

Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus, maar als je je opgeeft is het, in verband met de opbouw van de cursus, wel noodzakelijk dat je alle bijeenkomsten aanwezig bent. Bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

FILMCURSUS IMMATERIEEL ERFGOED

Wil jij leren hoe je zelf een film maakt, bewerkt en publiceert? Kom dan naar de Filmcursus Immaterieel Erfgoed van Wendy van Wilgenburg!

Dat a : 9 november, 23 november, 14 december, 11 januari

Sessie 1: Introductie en opzet film Sessie 2: Filmplan bespreken en afronden, camera-oefeningen Sessie 3: Opnames bekijken, feedback camerawerk, montageplan Sessie 4: Feedback montagewerk, eindmontage

Na iedere sessie ga je thuis verder met de film; reserveer hiervoor voldoende tijd in je agenda! Na vier ochtenden van drie uur (en het nodige huiswerk) ga je naar huis met een film die gereed is voor publicatie!

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Als je je inschrijft voor de cursus, dan verwachten we ook dat je alle vier de sessies aanwezig bent en je hebt voorbereid. Ben je afwezig zonder geldige reden, dan brengen we de kosten van jouw deelname in rekening à €40,- per persoon, per gemiste sessie.

Tijd: 10:00u – 13:00u Adres: Dr. Jan van Breemenstraat 1A, Amsterdam

Er zijn slechts 12 plekken, dus schrijf je snel in via:

erfgoedzorg@immaterieelerfgoed.nl
(Maximaal 2 deelnemers per erfgoedgemeenschap)

Hartelijke groet,

Team Erfgoedzorg

Postbus 649, 6800 AP Arnhem
Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem
+31 (0)26 – 3576 113

erfgoedzorg@immaterieelerfgoed.nl 

www.immaterieelerfgoed.nl