Spannend!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Slechtvalken

Hallo leden van Ons Belang,

Morgen heeft de commissie Verwijdering Broedkasten Slechtvalken een gesprek op het Stadhuis op het Spui Den Haag. Tijdens dit gesprek wordt een petitie met meer dan 350 handtekeningen van tilduivenliefhebbers aangeboden. De commissie gaat in gesprek met Esther Vogelaar over de problematiek slechtvalken en Ons Belang.

Aan de hand van alle onderzoeken en foto’s moeten we de ecologe ervan overtuigen, dat de unieke sport “De Tilduivenhobby” in Den Haag en omgeving, welke binnenkort op de lijst van Immaterieel Erfgoed komt te staan, niet zomaar door een teveel aan roofvogels in Den Haag en omgeving, zal moeten verdwijnen.

Op maandagavond 29 juni 2015 op de clubavond van Ons Belang in het Kleindierencentrum in het Zuiderpark doet de commissie aan de leden verslag van o.a. deze bespreking.

De toegang is alleen voor leden van Ons Belang, daar de vele kosten van onderzoek voor dit project door de leden van Ons Belang worden bekostigd. Voor niks gaat de zon op!

Bent u nog geen lid van Ons Belang? Meldt u zich deze avond via het aanmeldingsformulier aan, betaal 15 euro contributie en u bent lid en u krijgt ook nog een gratis consumptie. Gewoon Doen. Hoe meer leden, des te sterker is Ons Belang!