Weg met de broedkasten van slechtvalken!!!!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Slechtvalken

En hoe gaan we dat realiseren? In eerste instantie altijd op een nette en fatsoenlijke manier, zoals ieder lid van Ons Belang verwacht van de vereniging. Anders en vul zelf maar in!

Kom als lid van Ons Belang in grote getale op en laat u informeren en adviseren over het plan van aanpak en het stappenplan van Ons Belang om de populatie van slechtvalken in Den Haag en omgeving drastisch te verlagen. En door de ervaring en deskundigheid van Ons Belang, komt er een uitstekend plan op tafel. Maar let op: Er is voor Ons Belang voldoende draagkracht van de leden nodig om het plan van aanpak uit te voeren. Denk nu niet, dat bij voldoende draagkracht de broedkasten morgen of overmorgen weg zijn. Daar gaan maanden over heen desnoods voor de rechter, maar het moet lukken. Vanochtend vrijdag 6 maart 2015 om 10 uur vlogen er bij mij nog 6 slechtvalken over met als gevolg dat alle vogels opstoven en ook mijn mooie hennebonte duif met een lange nek pijlsnel in de til vloog. Een andere vogel werd gepakt en het zal bij niet ingrijpen van Ons Belang steeds erger worden.

Broedkast slechtvalk

Broedkast slechtvalken

Broeddkat slechtvalken Dus komen op maandagavond 30 maart 2015 om 8 uur! Let op: Toegang alleen voor leden van Ons Belang met een geldige lidmaatschapskaart van 2015. Het Bestuur van Ons Belang.