De duivenbeurs in Houten!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Slechtvalken

Afgelopen Zondag is een afvaardiging van Ons Belang op de Duivenbeurs in Houten geweest. Als je van dieren en speciaal postduiven houdt, dan is het must om daar naar toe te gaan. Drie zalen vol met spullen met betrekking tot postduiven en dergelijken. Ook heel veel stands met dierenartsen, waar Ons Belang zich bij een aantal heeft laten voorlichten.

Voor de tilduivenliefhebber is er weinig te beleven. Een kleine stand van de S.I.S. met ongeveer 10 duiven viel voor mij een klein beetje op. Maar voor de rest. helemaal niets en dat voor 10 euro entree!

Wel heeft Ons Belang zich laten informeren bij veel postduivenliefhebbers hoe de slechtvalken zijn te bestrijden, maar daar horen jullie op onze voorjaarsvergadering van 30 maart 2015 in Het Zuiderpark meer over!

Ook de dierenartsen zijn niet zo geïnteresseerd in “kroppers” zoals zij die vaak noemen. Ook daarover zal Ons Belang hele leuke dingen vertellen onder het agendapunt INENTEN. Het is misschien een beetje arrogant, maar op de clubavonden van Ons Belang krijg je meer informatie over het hoe of wat, dan de uitermate commerciële opzet van duivenbeurzen.

Het Bestuur.