Welke leden kunnen als commissielid Ons Belang ondersteunen.

Beste leden van Ons Belang,

Guus Nieuwmans, onze huidige voorzitter tot 1 januari 2017, is nog volop bezig met jullie vereniging. Helaas kan hij met de huidige commissieleden niet alles in zijn eentje doen. Welk lid van Ons Belang gaat de beamer, het mengpaneel en de geluidsinstallatie bedienen. Een klein beetje verstand van dat soort apparatuur is gewenst, dus meld je aan via 0614493937 of info@tilduivenbondonsbelang.nl

Voor het opleiden wordt gezorgd en waarschijnlijk bent u de man, die het beeld en geluid gaat verzorgen. Michael Beekhuizen, die voorheen dit werk voor Ons Belang deed studeert momenteel in België en kan dit werk voor Ons Belang niet meer verzorgen. Even bellen en u bent als commissielid van harte welkom.

Guus Nieuwmans. (nog niet opgenomen in het ziekenhuis. waarschijnlijk in november. Het commissielid Frans Rutten ligt momenteel wel in het ziekenhuis)

Op onderstaande foto zie je tweede van rechts Michael Beekhuizen, die de muziek en de beelden de zaal in brengt. Hij is als commissielid opgestapt vanwege zijn studie. Bent u degene die hem opvolgt? Gewoon doen en bellen!

 

img_1319