Prachtige miniatuur duiventilletjes op 21 december 2014

Hallo Tilduivenliefhebbers,

Op De Dag van de Haagsche Tilduivenliefhebber heeft Ons Belang naast allerlei andere festiviteiten een aantal leden bereid gevonden hun prachtige collectie miniatuur duiven-tilletjes ten toon te stellen. Ook onze adverteerder Hoveniersbedrijf Sonetta (Ton) gaat prachtige kerststukjes op de tafels neerzetten plus uiteraard een mooie versierde kerstboom. Met alle mooie duiven en een lekker stukje muziek, kan deze zondagmiddag  nu al niet meer stuk. En wat denk van de vele rollades en kippen die via het Rad van Avontuur worden gewonnen!

Hebt u nog spulletjes met betrekking tot de tilduivensport, neem gerust mee voor de verkoop of alleen maar om uw collega liefhebbers te laten zien: Gewoon Doen.

Let op: Deze middag is alleen toegang voor leden van Ons Belang! Bezoekt u deze site en bent u nog geen lid, laat u dan als lid op de 21ste december 2014 inschrijven, betaal 15 euro voor het jaar 2015 en dan bent u van harte welkom op onze clubavonden in ons clubgebouw Het Kleindierencentrum in Het Zuiderpark. Daarnaast ontvangt u 4 maal ons clubblad De Duivenbode met daarin een gratis consumptiebon en u kunt dan ook via de website uw tilduiven ruilen, kopen en verkopen. En echt waar, dat voor maar 15 euro!

Het Bestuur.