Waarom lid worden van Ons Belang?

Waarom lid worden van Ons Belang

Inhoudsopgave

Hallo Tilduivenliefhebbers,

Bovenstaande vraag krijg ik vele malen per week, meestal van tilduivenliefhebbers die uiteraard geen lid zijn. Ik zal het proberen uit te leggen,

Waarom lid worden:

Je wordt lid van een vereniging als de leden van die vereniging dezelfde hobby hebben. De ene is statisch lid, betaalt de contributie, ontvangt 4 maal per jaar De Duivenbode en voor het geval dat er problemen zijn met de buren, woningbouwvereniging of Gemeente, kunnen deze leden een beroep op informatie, ondersteuning en advies krijgen. Verder komen deze leden af en toe naar een clubavond en er is met het bovenstaande niks mis mee.

Ook zijn er leden, die actief zijn dus niet statisch en die alle clubavonden bezoeken en ook helpen op de clubavonden met bijvoorbeeld het neerzetten van de kooien enz. En dat zijn meestal commissieleden, die buiten de clubavonden ook nog het een en ander doen. Deze leden willen Ons Belang steunen in al haar werkzaamheden en vinden het fijn iets te betekenen voor hun vereniging.

En dan zijn er ook nog een behoorlijk aantal leden, die vinden, dat door hun lidmaatschap zij de vereniging groot willen maken en vooral willen, dat het niet wordt zoals vroeger, maar dat er wat meer tillen en duivenliefhebbers in de buurt komen liggen. Deze leden zijn niet actief, maar willen wel dat Ons Belang groot wordt, want dat houdt tevens in dat de tilduivenliefhebberij als hobby in stand blijft. En dat willen de tilduivenliefhebbers, lid of geen lid toch allemaal!

Dus beste tilduivenliefhebbers: wordt lid van Ons Belang, ga naar het word nu lid formulier en betaal voor het jaar 2018 let wel slechts 20 euro contributie voor het gehele jaar. U ontvangt dan 4 maal De Duivenbode in kleur, drie clubavonden met een gratis consumptie en gratis met een consumptie naar De Dag van de Haagsche Tilduiven liefhebber. Dit alles bij geen problemen met de buren, woningbouw of gemeente enz. dan komt er nog 25 euro bij.

U kunt door lid te worden Ons Belang ondersteunen groot te maken en dan heeft Ons Belang nog meer voordelen voor u in petto.

Want:
ONS BELANG IS UW BELANG (voor slechts 20 euro per jaar) Doen!