Telefoon, adres, email (Urgent!)

Beste leden,

Graag willen wij ons ledenbestand updaten!

Inhoudsopgave

en daar hebben wij uw hulp bij nodig. Van elk LID willen wij graag
een juist telefoon nummer en email adres.

Gaat u verhuizen of bent u verhuisd? geef dan tijdig het juiste adres
en email adres door via:

Info@Tilduivenbondonsbelang.nl
Of bel 06-42327120


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Tilduivenbond Ons Belang neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@tilduivenbondonsbelang.nl

Wij maken gebruik van een beveiligde SSL verbinding & Sitelock om uw en onze privacy te waarborgen
het groene slotje voor de Url geeft aan dat de verbinding beveiligd is.

Wat is een SSL verbinding?

Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Een SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de url (https://domein.nl). Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje voor de URL of een groene balk.

Waarom SSL?

De gegevensstroom tussen de server en bezoeker is heel makkelijk uit te lezen met zogenaamde netwerk sniffers. In een groot bedrijf, waarbij iedereen op hetzelfde netwerk zit, kun je met een sniffer enorm veel data binnen halen en daar vervolgens vertrouwelijke informatie uit aflezen. Wachtwoorden zijn op deze manier bijvoorbeeld heel makkelijk te achterhalen. Om dat enorme (!) beveiligingsrisico op te vangen, kan men het beste een SSL-verbinding gebruiken. Dan worden deze gegevens namelijk gecodeerd verzonden en kan een afluisteraar hier niets mee, tenzij hij de beveiliging kan kraken. SSL is min of meer verplicht gesteld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Men moet immers de informatie via een beveiligde verbinding versturen en SSL is de enige die breed wordt gebruikt. Boetes van het niet naleven kunnen oplopen tot 4500 euro.

Ons belang