Alle foto’s bekijken?

Als u veel mededelingen en foto’s wilt bekijken, scrollt u naar beneden en ziet u de cijfers bijvoorbeeld   1,2,3………14 staan. De laatste foto’s ziet u als u 1 aanklikt. Wilt u meer recente foto’s bekijken dan klikt u op 2 enz. Deze website biedt heel veel mogelijkheden en iedere dag wordt deze website ge-update en is volkomen veilig.

Wilt u als lid zijnde ook een foto van uw til op deze website laten plaatsen of hebt u een leuk verhaal met betrekking tot tilduiven, mailt u dan naar de websitebeheerder  info@tilduivenbondonsbelang.nl  en op zeker wordt uw foto of uw verhaal gepubliceerd, tenzij en vult uzelf maar in.

Deze site is gekoppeld aan de Haagsche Tilduivenvereniging Ons Belang. Deze vereniging heeft momenteel bijna 350 leden en organiseert 3 maal per jaar een clubavond en op de zondag voor Kerstmis De Dag van de Haagsche Tilduivenliefhebber. Als lid ontvangt u het clubblad De Duivenbode plus daarin een gratis consumptie en een sticker van Ons Belang.

Onze adverteerders kunnen per 1 januari 2015 hun producten in de ETALAGE zetten en vooral de duivenwinkels kunnen via deze website duiven kopen en verkopen met foto’s erbij. Dus zal ik zo zeggen: wordt lid van Ons Belang door het aanmeldingsformulier te downloaden en de contributie ad 15 euro over te maken op de rekening van Tilduiven-vereniging Ons Belang. Hebt u nog meer vragen, mail ons dan:

info@tilduivenbondonsbelang.nl  en u krijgt per omgaande antwoord.

Het Bestuur