Helaas in korte termijn twee duivenwinkels dicht!

’t Doffertje, eerst gevestigd in de tweede Binnenhaven van Scheveningen en later in de Zeezwaluwstraat plus Het Duivenpleintje in het Laakkwartier in Den Haag zijn gesloten.

Vooral in het Doffertje, eerst van eigenaar Gijs Schaap en de laatste jaren van Robbie Krijgsman, kwam ik veel. Gezelligheid alom en let op: altijd prachtige duiven te koop. Ook bij Henk in Het Duivenpleintje ben ik een aantal keren geweest, maar Henk was geen adverteerder en sponsor van Ons Belang en vanwege dit gegeven kwam ik meer bij de sponsors van Ons Belang, zoals De Springer, De Witte Duif, Diertotaal en Harstduiven. In Scheveningen kan je nu voor duiven (in- en verkoop), voer en gezelligheid goed terecht, maar het verdwijnen van Het Duivenpleintje doet wel zeer.

Geen duivenwinkel meer in Het Laakkwartier, dan kan toch niet! Hopelijk komt er een andere eigenaar in het Duivenpleintje en Ons Belang zal alles in het werk stellen een eventuele nieuwe eigenaar op het Duivenpleintje te ondersteunen. Onze meeste leden liggen in Het Laakkwartier en in Duindorp. Dus een nieuwe duivenwinkel wordt door veel tilduivenliefhebbers en uiteraard Ons Belang toegejuicht!

Het Bestuur Ons Belang.

DoffertjeIMG_0862