27 Juni clubavond Tilduivenvereniging Ons Belang!

Hallo leden van Ons Belang,

Volgende week valt De Duivenbode weer op uw deurmat. Het ziet er weer prima uit en vele leden hebben al gebeld wanneer de clubavond is. Dat is 27 juni 2016 in Het Kleindieren Centrum in Het Zuiderpark in Den Haag en we beginnen om 20 uur.

Wat is er te beleven:

Na de opening door de voorzitter komen de mededelingen en daarna de stand van zaken met betrekking tot de slechtvalkenproblematiek. Daarna komt er een discussie op gang over het coachen en trainen van jonge duiven.

En niet te vergeten de loterij. Ons commissielid Frans Rutten heeft met commissielid Ruud Gans weer vele prijzen van de sponsors ontvangen en zoals u bij Ons Belang gewend bent een overvolle prijzentafel.

Met wat gezellige muziek en een beetje praten over tilduiven uiteraard en dat leidt weer tot een toppie avond voor de leden.

De gratis consumptiebon zit zoals altijd in De Duivenbode en het enige wat wij u vragen: Kom maandagavond 27 juni 2016 naar de clubavond. Alle tafels en stoelen worden netjes door de commissieleden neergezet en komen dus.

Als u mooie duiven gratis tentoon wilt stellen, de kooien staan klaar en voor iedere duif ontvangt u een gratis lot. Er komt voor deze leden een aparte trekking waar mooie prijzen dus geheel gratis door u kunnen worden gewonnen. Dus neem mee uw mooiste duiven en haal die mooie prijzen gratis weg.

Tot 27 juni 2016 in Het Kleindieren Centrum.