Televisie opname De Tilduivensport!

Hallo leden van Ons Belang,

Aanstaande Dinsdagmiddag 6 oktober om 13 uur bij de duivenwinkel De Vliegende Hollander, Mincklerstraat 56 te Den Haag, wordt een T.V. opname gemaakt voor het programma van de NTR LANDINWAARTS, een fantastisch programma waar men laat zien wat mensen in Nederland allemaal voor hobby hebben. Dus komen a.s. Dinsdag!

De uitzending van deze opname is op Donderdag 15 oktober 2015 tussen 19 uur en 20.uur.

Op 24 november 2015 komt Mr. Visser van de Rijdende Rechter voor het laatst op de T.V. met de meest heftigste uitzending. Daarbij heeft tilduivenvereniging Ons Belang een grote rol gespeeld in de positieve uitslag van ons lid Ger Rog.

Afgelopen zaterdag stond er in het A.D. een stukje van het teruggeplaatste duiventilletje in Madurodam. Zo zal het promotieteam van Ons Belang bestaande uit Kees van der Weel en Guus Nieuwmans streven naar zoveel mogelijk media-aandacht voor onze zeer geliefde hobby: De Tilduivensport. 

Wilt u ook lid worden van Ons Belang: mail naar info@tilduivenbondonsbelang.nl en voor de resterende maanden van het jaar 2015 bent u al voor 7,50 euro lid! U ontvangt dan de Duivenbode in December 2015 met een gratis consumptiebon en gratis toegang tot het grootste tilduivenevenement van het jaar

DE DAG VAN DE HAAGSCHE TILDUIVENLIEFHEBBER op zondag 20 december 2015

met een tentoonstelling van zeer mooie duiven, een aantal miniatuur duiventilletjes, Het rad van avontuur een echte grote til met een springer erin, de Kerstman met daarbij alles in Kerstsfeer gehuld. En als klap op de vuurpeil……..dat verklappen we niet.

De duivenwinkels zetten ook hun beste beentje voor en zij verkopen hun mooiste duiven op die middag en presenteren hun waren, zoals hokken en ga zo maar door. Noteer: zondagmiddag 20 december 2015 in waarschijnlijk beide zalen van Het Kleindierencentrum in Den Haag

 

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.