Het Kerstnummer van De Duivenbode valt op de deurmat!

Hallo leden van Ons Belang,

Vandaag is de laatste hand gelegd aan het kerstnummer van ons clubblad De Duivenbode. Het clubblad is vanaf nu 40 pagina’s dik en in kleur. Er staan uiteraard leuke stukjes in en foto’s van tilduiven en foto’s uit de oude doos.

De Duivenbode

De Duivenbode is bestemd voor de bijna 400 leden van Ons Belang en als bijlage zit er een acceptgirokaart en een gratis consumptiebon in voor De Dag van de Haagse Tilduivenliefhebber op zondag 20 december 2015 aanvang 11.30 uur in Het Kleindierencentrum in Het Zuiderpark. Er zijn twee zalen: een zaal voor de tentoonstelling voor het showen van mooie tilduiven, waarbij de eigenaren aanwezig zijn en een zaal waar we gezellig gaan kletsen over tilduiven onder het genot van een hapje en drankje.

Als u geen lid bent van de tilduivenvereniging Ons Belang hebt u geen toegang tot beide zalen. Waarom: de leden betalen door middel van hun lidmaatschap de huur van de zalen, de gratis consumpties, de prijzen voor de loterij, de hapjes en ga zo maar door. En dat hebben ze er voor over om de tilduivensport die enorm in de lift zit te behouden en te promoten.

Dus alles wordt door de leden betaald en het is natuurlijk van de zotte om als geen lid te profiteren van de door leden betaalde contributie.

Alle tilduivenliefhebbers willen dat de tilduivensport verder uitgroeit tot zeker 1000 leden. Ons Belang probeert vooral veel jongeren(onder de 20 jaar) over te halen om deze fantastische hobby uit te oefenen en kunnen gratis lid worden.

Wilt u als echte tilduivenliefhebber nu ook lid worden en toegang krijgen voor De Dag van de Haagsche Tilduivenliefhebber, download het aanmeldingsformulier op deze site, betaal 20 euro contributie voor het jaar 2016 en u bent hartelijk welkom. Ledenlijsten zijn aanwezig ter controle.

Met vriendelijke groet en tot zondag 20 december 2015,

Het Bestuur van Ons Belang.