Dag van de Haagse Tilduif & Liefhebber 2018

Dag van de Haagse Tilduif & Liefhebber 2018

 

Op 9 December 2018 om 12:00 uur is het eindelijk weer zo ver:

Dag van de Haagse Tilduif & Liefhebber 2018

Dag van de Haagse Tilduif & Liefhebber 2018

U komt toch ook? Op zondag 9 december vanaf 12.00 uur tot +/- 18.00 uur is er weer de ouderwetse Haagse tilduivendag in 2 zalen, in het Kleindierencentrum in het Zuiderpark.

Een zaal met duiven, waar Ron Kok als vanouds de boel weer verzorgd. Bij binnenkomst in de “kleine” zaal, links de duiven voor de verkoop en rechts de duiven van de liefhebbers die ze willen tentoonstellen.

Voor iedereen die een duif meeneemt is er een lotnummer, ook voor de duiven die te koop/ruil staan is een klein prijsje. De duiven die meedingen voor de Haagsche Tilduif van het jaar 2018 is er ook weer een 1e ,  2e en 3e  prijs voor de mooiste…

In de grote zaal hebben we live muziek (geen hoempapa band) want mijn oliebonte duif heeft nog steeds een gehoor apparaat in (geintje).

De grote loterij verzorgt door “Ons Belang” met weer veel prachtige prijzen ter beschikking gesteld door onze sponsoren. De zaal zal leuk versiert worden door ons en iedereen.

Ook niet leden, zijn welkom.

Hou het gezellig dan blijven wij dat ook , de hapjes worden weer verzorgd door Sjaak en Lenie (de drank dus ook )

 

Even ter herinnering voor de leden vergeet je consumptie bon niet uit te knippen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur Tilduivenbond Ons Belang.

Winners van vorigjaar:

Verkiezing Tilduif/doffer van het jaar 2017.

De verkiezing van Tilduif/doffer van het jaar 2017 is glorieus gewonnen door Ron Kools. De oliebonttijger duif van Ron is een plaatje. Frans Rutten won de 2e prijs met zijn geelbonte duif en Ron Kools pakte ook nog even de 3e prijs met ook een oliebonte duif.

 

Ook niet leden, zijn welkom!

 

 

 

 

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.