Vleesgroothandel ALLAL sponsort Ons Belang!

Hallo leden van Ons Belang,

En zo kom je zomaar in een duivenwinkel een adverteerdersponsor tegen en raad eens wat: De rollades en kippen kunnen op De Dag van de Tilduivenliefhebber via de loterij zomaar op uw tafel belanden. En niet te vergeten: Runderrollades en kippen van een zeer hoog kwaliteitsgehalte. En als je als liefhebber van de Tilduivensport ook nog eens een paar mooie duiven meeneemt, dan ontvang je een gratis lot per meegebrachte duivin/doffer en  kunt u zomaar een waardebon van 75 euro winnen. Of eventueel ook een rollade of een zak duivenvoer. Zaal 1 waar de duiven worden tentoongesteld is zeer goed beveiligd met camera’s en de 10 commissieleden houden alles in de gaten. En u staat uiteraard bij uw duiven om kandidaatleden of kinderen uit leggen wat er zo mooi is aan de tilduivensport. In de zaal zijn er ook leuke duivenfilms te zien, prachtige tilduiven schilderijen van Martin van Straaten Sr. (zijn eventueel te koop) en andere wetenswaardigheden. U kunt uw duiven gratis inkooien in de gratis klaarstaande duivenkooien. De bodems van de duivenkooien zijn bedekt met kranten en zaagsel, daar hygiëne een van de voorden is voor het uitoefenen van de tilduivensport.

Ons Belang doet deze show c.q. tentoonstelling voor het eerst en stel onze commissieleden niet teleur, maar neem een aantal duiven mee. De show begint om half twaalf en eindigt om half drie. Daarna volgt de trekking van de loterij. Dus een oproep aan alle leden van tilduivenvereniging van Ons Belang: NEEM EEN AANTAL DUIVEN MEE!

Op alle shows van de Valencianaclub en de EZHSV worden er meer dan 100 duiven geshowd. Dus tilduivenliefhebbers: laat Ons Belang niet in de kou staan!