Show uw mooiste duiven en win 75 euro!

Hallo leden van Ons Belang,

Aanstaande zondag is het dan weer zover: De Dag van de Haagsche Tilduivenliefhebber in het Kleindierencentrum in Het Zuiderpark (Marie Heinenweg 15 2533 SX Den Haag)

Voor het eerst dit jaar gebruikt Ons Belang beide zalen. Een zaal wordt helemaal ingericht voor het showen van de mooiste tilduiven van onze leden. De kooien, inclusief zaagsel staan om 11.30 klaar. Het showen is geheel gratis en voor iedere mooie duif ontvangt u een gratis lot! Uit alle gratis loten wordt een hoofdprijs (waardebon) van 75 euro getrokken. Daarnaast worden er rollades, kippen en zakken voer verloot voor die leden die hun mooiste duiven hebben geshowd!

De zaal is streng beveiligd en onze commissieleden Jan de Wijs en Ron Kok en de overige commissieleden houden er toezicht op, dat alles netjes verloopt. De show is om 14.30 uur afgelopen en dan volgt direct daarna de gratis loterij! De deur van zaal 1 gaat dan op slot en degene, die duiven hebben geshowd kunnen via Jan de Wijs en Ron Kok hun duiven weer komen ophalen.

De andere zaal is vanaf 12 uur open, is leuk versierd en de Kerstman loopt er rond. De loten voor de grote loterij worden vanaf 12 uur verkocht en de loten kosten 5 euro per 10 stuks. En dan gaan we feesten met veel muziek, de wisselbeker uitreiken aan een bijzonder lid en onder het genot van een hapje en drankje gezellig samen zijn. Ook draait uiteraard Het Rad van Avontuur voor de zeer vele prijzen, die ons commissielid Frans Rutten bij elkaar heeft vergaard. Het wordt dus een topdag en kom ook met uw mooiste duiven! De commissieleden hebben hun uiterste best gedaan en nu u nog door het meenemen van uw mooiste duiven. Gewoon doen! Neem uw vrouw en kinderen mee, want hoe meer zielen des te meer vreugde. Nieuwe leden kunnen zich uiteraard inschrijven.

mooie duivinnmooie dofffermooieduivinnPeterrondberggRob middeldorppduivenschilderijBianco Veen11