Geachte tilduivenliefhebbers,

Waarom verzoekt Ons Belang om lid te worden van de tilduivenvereniging? Daar zijn een aantal redenen voor:

– een aantal vrijwilligers (commissieleden) zijn elke dag voor u gratis bezig met een aantal zaken zoals de slechtvalkenproblematiek.

– u ontvangt vier maal per jaar De Duivenbode met waardevolle informatie en foto’s met betrekking tot de tilduivensport.

– u bent van harte welkom op onze clubavonden. U ontvangt een gratis consumptie en er wordt regelmatig rondgegaan met een versnapering.

– op de clubavonden wordt verslag gedaan over wat er allemaal heeft plaatsgevonden en jaarlijks wordt een financieel verslag gepresenteerd en uiteraard toegelicht.

– Ons Belang heeft goede audio en beeldapparatuur om u alles te tonen op de clubavonden.

– De website www.tilduivenbondonsbelang.nl is een zeer druk bezochte website ( gemiddeld 200 bezoekers per dag!) met dagelijks nieuws met betrekking tot de tilduivensport.

– er worden huisbezoeken gedaan, vergunningen geregeld, contacten met Gemeente en woningbouwverenigingen onderhouden en ga zo maar door.

– rechtszaken worden opgestart en vaak gewonnen met bemiddeling van Ons Belang.

 

EN DIT ALLEMAAL VOOR 15 EURO PER JAAR AAN CONTRIBUTIE

Download via deze website het aanmeldingsformulier, betaal 15 euro en u bent lid onder voorwaarden, dat er op het moment van aanmelding geen problemen zijn met wie dan ook. Dan komt er 25 euro inschrijfgeld bij!

Een vereniging met een groot aantal leden is op vele gebieden minder kwetsbaar en wordt door derden gezien als een partij waar rekening mee moet worden gehouden.

MELDT U ZICH DAN OOK VANDAAG NOG AAN: GEWOON DOEN!

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *