Hallo Tilduivenliefhebbers,

Begin van het jaar heeft het Bestuur van Ons Belang HJF advocaten (mevr.mr.a.j.m. van der Wallen) uit Voorburg binnengehaald. Dit advocatenkantoor is door een aantal zaken van Ons Belang gespecialiseerd geworden in zaken met betrekking tot het houden van tilduiven. Eenvoudige zaken worden door de voorzitter van Ons Belang voor de kantonrechter zelf afgewikkeld en tot nu toe steeds gewonnen! Beroepszaken mag de voorzitter niet afhandelen, maar dan dient door het advocatenkantoor HJF Advocaten te worden afgewikkeld.

Gisteren zijn er weer twee adverteerders bijgekomen namelijk: Dierenspeciaalzaak Paul Groeneveld in Honselersdijk en André Loos, de tilduiventeler/fokker uit Brabant. Kijk op en koop bij onze adverteerders/sponsors.

Voor de website kan Ons Belang nog een aantal adverteerders gebruiken, dus als u eigenaar bent van een winkel of bedrijf, mail of bel Ons Belang.

(info@tilduivenbondonsbelang.nl of 0614493937) Hoe meer inkomsten, des te meer kan Ons Belang de leden van veel waarde zijn en dan kan de contributie 15 euro per jaar blijven.

Het Bestuur

 

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *