Nadat Ons Belang verleden maand haar nieuwe website heeft geopend, hebben vele leden verzocht Ons Belang ook op faceboek te zetten als groep. Dat betekent, dat uitsluitend leden van Ons Belang in de groep kunnen worden geplaatst en onderling met elkaar kunnen communiceren over uiteraard De Tilduivensport. Nog even wachten. Onze web master is hier druk mee bezig.

Noteer alvast de datum 21 december 2014 in uw agenda want op die Zondagmiddag geheel in Kerstsfeer is De Dag Van De Haagsche Tilduivenliefhebber. Er zijn een aantal stands van de eigenaren van duivenwinkels, die veel duivinnen en doffers voor weinig centen te koop aanbieden. Ook voerpotten en uiteraard voer zijn bij deze stands tegen aanbiedingsprijzen te koop. En prijzen zoals rollades en kippen kunt u ook winnen bij het Rad van Avontuur!

Let op: Alleen toegang voor leden van tilduivenvereniging Ons Belang. Wilt u ook komen op 21 december 2014 wordt dan lid van Ons Belang, download het aanmeldingsformulier, betaal 15 euro contributie voor het jaar 2015 en u bent lid. Gewoon doen als u een echte tilduivenliefhebber bent.

Wat krijgt u voor die 15 euro?

4 maal De Duivenbode met gratis een consumptiebon voor de clubavond en u kunt mooie duiven en doffers kopen, ruilen en verkopen via deze site! Gewoon doen.

Ons Belang heeft nu ruim 300 leden en dat aantal wordt steeds groter. In tegenstelling wat sommigen beweren, groeit en bloeit de tilduivensport weer als ooit te voren.

Het Bestuur

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *