Succes De Vliegende Hollander.

De Vliegende Hollander aan de Mincklerstraat in Den Haag is open. Dus als voorzitter van Ons Belang even een bloemetje brengen en succes toewensen. De opening van een vijfde tilduivenwinkel toont aan dat de tilduivensport langzaam maar zeker sinds het jaar 2007 uit een diep dal kruipt. Het aantal nieuwe leden van tilduivenvereniging Ons Belang is dit jaar 2015 al met 19 nieuwe leden toegenomen! Het tweede halfjaar verwacht Ons Belang zo’n zelfde aantal nieuwe leden binnen te halen.

Ook gaat Ons Belang gaat alles op alles zetten om jongeren te bewegen onze hobby de tilduivensport te gaan beoefenen.

Het stokje en onze passie voor deze hobby dient over gedragen te worden en volgend jaar gaan een aantal jongere tilduivenliefhebbers via o.a. braderieën, op scholen enz. zich inzetten voor deze fantastische hobby. En daarbij spelen uiteraard de duivenwinkels een grote rol. Via posters en folders zal Ons Belang zich met volle kracht zich hiervoor gaan inzetten! Maar u als tilduivenliefhebber vragen ons te ondersteunen door lid te worden van Ons Belang.

Let op: Als u nu lid wordt (aanmeldingsformulier kunt u downloaden, liggen bij de meeste winkels (invullen en betalen) of eventueel bellen 0614493937 Guus Nieuwmans, dan kost de contributie voor het tweede halfjaar slecht 7,50 euro. U ontvangt dan in september 2015 en in december 2015 ons clubblad De Duivenbode. U bent van harte welkom op onze clubavond op 28 september 2015 en u bent welkom op De Dag van de Haagsche Tilduivenliefhebber op 20 december 2015. U ontvangt zowel op de clubavond als op De Dag van de Haagsche Tilduivenliefhebber een gratis consumptie. Ons Belang verzorgt uiteraard deze website en Ons Belang doet er alles aan de tilduivensport te promoten. Bent u dus een tilduivenliefhebber of wilt u deze fantastische hobby gaan uitoefenen WORDT DAN LID dit jaar voor 7,50!! Pak die kans en onze ervaring is dat er nog nooit iemand is geweest die spijt heeft van het lidmaatschap van Ons Belang!

IMG_0904