Hallo beste leden van Ons Belang,

Wat een heerlijke middag, een propvolle zaal met allemaal tilduivenliefhebbers, een echte Kerstman iedereen ging bijna met een kip of rollade naar huis en ga zo maar door. Zaterdag alles opgezet met een aantal commissieleden en zondag helaas op Coen en Wim na bijna niemand, vandaar dat het nu half twaalf is en Bep en ik languit en heel erg moe op de bank liggen. Maar daarom niet getreurd, het was een fantastische middag en ik wil iedereen bedanken die deze middag geholpen hebben enz. enz.

Wat mij wel van het hart moet is dat er toch weer klaplopers in de zaal zitten die geen lid zijn, maar profiteren van de inzet en contributies van de leden van Ons Belang  en daarmee bedoel ik niet mee introducé’s, die geen duiven hebben. Een aantal heb ik verzocht weg te gaan, want ik hou niet van klaplopers en profiteurs.

Bep en ik hebben het naar ons zin gehad en jullie zoals we hebben geconstateerd ook. En nu kruipen we lekker het bedje in en morgen vroeg weer op om het Rad van Avontuur en de duiventil uit elkaar te halen en weg te brengen. Er komt veel meer voor kijken zoals je ziet. Welterusten……………..oogjes dicht…..en snaveltjes toe..zzzzzz

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *