Hallo tilduivenliefhebbers,

Zoals jullie weten struin ik geheel internet af en bel ik met instanties over de stand van zaken met betrekking tot de vogelgriep. Een aantal personen bellen mij ook hierover, maar er is op dit ogenblik totaal geen reden voor paniek. Niet elkaar ophitsen of zo.

Elke dag zet ik op deze site of er met betrekking tot tilduiven en de vogelgriep problemen zijn, maar tot op heden HELEMAAL NIETS.

Wel adviseer ik de hokken tweemaal per week schoon te maken, de duiven goed voeren en als er plotseling een zieke duif is apart zetten en antibiotica halen bij de dierenarts.

Ons Belang is ook lid van de Dierenbescherming en ook daar heb ik geïnformeerd, maar niets aan de hand.

Groetjes

Het Bestuur.

 

 

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *