Contributie 2018

De contributie van 2018 moet weer worden overgemaakt op de rekening van “Ons Belang”.

De giro- betaalkaarten kaarten zijn door het bestuur van “Ons Belang” afgeschaft. Dit betekent dat u zelf, als u nog met giro- betaalkaarten betaald, deze zelf moet invullen en de contributie Nederland ad € 20,-.  Voor het buitenland geldt een ander tarief in verband met verzendkosten.

op de rekening van “Ons Belang” moet overmaken. Als u via internetbankieren uw contributie wilt overmaken zie hiervoor onderstaand voorbeeld met de gegevens die u moet invullen. Wij wijzen u er nadrukkelijk op om bij de omschrijving te vermelden dat het contributie 2018 betreft en ook uw naam en adresgegevens te vullen. Heeft u problemen met het storten van de contributie op rekening van “Ons Belang” stuur dan een mail naar info@tilduivenbondonsbelang.nl  of bel 06-22601815.

 

Voorbeeld

 

Betaalrekening

Dhr. Ken ik Niet

 

Naam/Omschrijving/Mededeling

 

Naam: Ons Belang

Omschrijving: Contributie 2018/ naam en adres

IBAN: NL 93INGB0003252696

 

Datum:

 

Bedrag: € 20,-

 

Tegenrekening

NL 93INGB0003252696

 

Mutatiesoort

Internetbankieren

 

 

Mocht u voor 1 maart 2018 niet aan uw contributie verplichting hebben voldaan dan zult u de duivenbode maart 2018 niet ontvangen.

Het bestuur.

  • De Duivenbode

Wij zijn op zoek naar verhalen en foto’s van liefhebbers van Ons Belang. Als er iemand is die het leuk vind om de redactie op zich te nemen van de duivenbode neem dan contact op via info@tilduivenbondonsbelang.nl .

 

 

Deel dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *